keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Kohti kautta 2011


Kymmenvuotisjuhlakautensa kunniaksi niukasti Kakkosessa säilynyt Warkauden Jalkapalloklubi kääntää katseensa uuteen vuosikymmeneen. Niin kuin vaihtuu vuosikymmen, vaihtuu myös katseen suunta: Warkaus JK sijoitettiin kaudeksi 2011 Kakkosen C-lohkoon, joka myös pohjoislohkona tunnetaan.

Vaikka vuosikymmen ja bussin kulkusuunta kääntyvätkin uuteen suuntaan, ei Varkaudessa rajuja rakenteellisia tai henkilöstöllisiä muutoksia nähdä. Uuteen vuosikymmeneen varkautelaisia luotsaa kolmannen kautensa päävalmentajana aloittava Veli-Matti Mensonen. Kolmannen päävalmentajakautensa myötä Mensosesta tulee Warkaus JK:n seurahistorian pitkäikäisin päävalmentaja.

Pelaajasopimusten solmiminen on hyvässä vauhdissa ja Klubin on tarkoitus säilyttää joukkueen runko mahdollisimman eheänä. Muutamien runkopelaajien sopimuksia vielä sorvatessa katseet on käännetty myös tulevaisuuden pelaajiin ja menneen kauden tapaan useammankin uuden tulokkaan odotetaan sovittavan Warkaus JK:n peliasua päälleen myös tulevalla kaudella.

Kausi 2011 polkaistaan käyntiin ensimmäisellä kokoontumisella perjantaina 10. joulukuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti