perjantai 23. syyskuuta 2011

Loppukiri

Taas sitä on kärtetty, anottu ja rukoiltu. Innokkaat fanit torikahviossa, internetin virtuaalieläjät ja Zet Onessa Lankun hihassa roikkuvat prinsessat. Kaikki ovat uutta blogia mankuneet, vaan kun panokset käyvät näinkin koviksi ja ensimmäinen kotiottelu muutamaan viikkoon on edessä, eivät bloggaajatkaan enää kykene jatkamaan julistettua radiohiljaisuutta.

Paljon on taas tapahtunut sitten viimeisen blogimerkinnän. Koteloon on tullut niin kotona kuin vieraissakin ja peli on toiminut kuin Pirisen polvi. Kaikkihan sen tiesivät, että juhannuksen jälkeen pelaajat loppuvat ja homma menee vaikeaksi, eikä armon vuosi 2011 sääntöön poikkeusta tuo. Vaikka tällä kertaa virheellisesti luultiin, että vaikeuksista huolimatta tässä kohtaa ei peikko enää nurkan takana vaanisi.

Vaan yksi asia on muuttunut. Lähes kolme kautta Klubin peräsimessä viettänyt Veli-Matti Mensonen vapautettiin sopimuksestaan. Mensosen korvasi mikkeliläinen Timo "Natsa" Vehviläinen.

Ylimieliset ex-laitapakit Juuso J Kuronen ja Pekka P Hyvärinen:

Laitoit Pekka sit suolaa kahviin?

- Niin tein. Sama väri. Mutta vähän eri maku.

Just. Mitä uutta Klubista pitkästä aikaa?

J: Sama tahti jatkunu varmaa edellisen päivityksen jälkeen eli pongoja ei ihan hirveesti oo tippunut vaikka se nyt ei mitään uutta kyllä ole. Valmentaja on uusi ja harjotukset vähän uusia. Edi on vieläkin hiiri, mutta nyt se uskaltaa tulla ulos jo sateellakin.

P:  Kompataan Juusoa. Treenejä en oo juuri nähnyt kun piti lähteä opiskelemaan tai muka opiskelemaan. En mä tiedä mä käyn vaan peleissä. Ei me olla voitettu, eli ei mitään uutta.

Mitä mieltä valmentajan vaihdosta ja millainen kuva uudesta koutsista?

P: No peliin on tullut vähän sellaista piristysruiskeen omaista juttua. Ikävä juttu Masun kannalta, mutta ymmärrän kyllä miksi tuo vaihdos tuli. Todella yllätyksenä tuli uusi kaveri Matti... eikun Timo. En ollut koskaan kuullutkaan miehestä. Motivaatiota, intoa ja halua tuntuis miehellä hommiin olevan. Ei tässä kesken kauden mitään voi kovin suuria taktisia muutoksia tehdä, joten sen puolen osaamisesta en tiedä. Kai se yrittää tästä paskasta raapia kasaan sen mitä on raavittavissa.

J: Vaihdos tuli vähän yllätyksenä ku luulin et Martti (Mensonen) ois jatkanu kauden loppuu mutta kai se jotai oli sit tehtävä. Uusi valmentaja ihan mukavan olonen ja yrittäny tuoda uusia juttuja ainakin hyökkäyssuuntaan mutta minkä teet ku jätkät on niin paskassa kunnossa. Oon kyl treeneistäki tykänny ku jätkät yrittää ihan uudella ilmeellä ni kai se osaa sit motivoidakin ihan ok.

Onko tullut jotain selkeitä muutoksia pelitapaan tai muihin käytäntöihin?

J: Pelitapa on hieman muuttunu ainaki hyökkäyssuuntaan et yritetää olla suoraviivasia ja laitapakit yritetää myös ottaa enemmän mukaa vaikka ei oo viel peleissä ihan hirveesti näkyny ku tää loppuohjelma ei oo ollu ihan helpoin. Muuten ei ihmeitä paitsi et nyt sunnuntaina on aamureenit ja ruokailu ennen peliä. Toivottavasti ei sekota äijiä.

P: Ollaan yritetty kentällä olla vähän aktiivisempia ja aggressiivisempia, mutta kun ollaan niin paskassa kunnossa, niin melko vaikeaa se on. Kuulemma ovat treeneissä yrittäneet käydä pelaamista ja tulevaa treeniä aina ensin taululla läpi ennen varsinaista treeniä. 

Millä eväillä Kiiston kaatoon?

P: Yritetään ainakin olla antamatta niille erikoistilanteita. Viimeksi oltiin vähän kusessa kun alkoivat takomaan sivurajoja boksiin puolesta kentästä... Nyt pitää pyrkiä olemaan isäntänä pelissä omalla kotikentällä. Pidetään homma hanskassa ja aloite itsellä.

J: Kiisto lähdetään sunnuntaina hoitamaan mut nyt ei perus omalla pelillä vaan yritetää noudattaa Timon ohjeita. Siis, että pallo liikkeelle ja muutkin kun Dima perään.


Nyt ois sitä kahvia lisää. Suolattomana.

Edi nähty treenaamassa
Ketkä Klubista on liekeissä, eli ketä kannattaa seurata ja miksi?

J: Klubissa liekeissä? Öö lähiaikoina ei ihan just kukaa. Edi ollu kyl yllättäen vähä lämpösenä kaikkien rockien jälkeen kun on jaksanut käydä myös muutamissa treeneissä. Kehui myös ettei oo ees joukkueen paskakuntosin jätkä. Et Edi varmaan on joukkueen kuumin tällä hetkellä nimenomaan pelillisesti, ei juurikaan ulkoisesti. Mut jos Eetu Virtaharju eksyy kentälle ni kannattaa kattoo miten pojan jalka liikkuu.

P: Tulkaa katsomoon, pistäkää silmät kiinni, toivokaa parasta ja pelätkää pahinta. Mä tein mammuttijalkapallossa tehot 2+1 ja oltiin neljänsiä. Eli minä. Ratkon pilkulta.

Sutton Sutinen palasi klubipaitaan, miltä näyttää?

P: Vähän joulukilojahan tolla vielä näyttäisi olevan. Mutta kyllä se siinä YPA-matsissa näytti, että maalinteko onnistuu vieläkin. Ei oo minnekään se taito hävinnyt.

J: Sutton comeback nro. 6.. YPA-matsissa heti kliininen viimeistely mut SJK:ta vastaan oli sit ainaki yhtä huono kuin kaikki muutkin. Toivottavsti jaksaa vähän treenata niin ensi kaudella taas iskee. Ja lupas yhen tehdä vielä vaparista tällä kaudellakin.

Sanokaa vielä jotain?

J: Haha. Lähden tästä taas kuurojen leirille. Et siitä varmaan voitte Peksin kanssa vääntää jotain hauskaa! Kaikille lukijoille terveisiä. Etenkin keskarin toimistoon Kuoppijjoon!

P: Juuso tekee tärkeää ja hienoa työtä lasten parissa. Tähän rumpufilli ja jäniskevennys.

Juuso on lähdössä Hiiri-Iivanaisen kanssa Saksaan kun kausi loppuu. Mitä siitäkin tulee?

J: Kaksi hiirtä ja Puli reissuun. Toimii. Ediä ei oteta kun se ei osaa saksaa. Vuokrataan auto ja lainataan Kuitus Masalta HSV:n kannatuslaulu-cd matkamusiikiksi ni sillon viihtyy.

P: Viimeksi kun olin Hiivanaisen kanssa reissussa niin se hävitti mun repun. Ja sitten ottivat juoksutaksin ja jättivät minut istumaan siihen. Jotain menee vituiksi ihan varmasti.

Jumalauta lukeeko Kasper Hämäläisellä "Kasper" paidan selässä?

P: Kyllä se oli Kasper, tai sitten niillä jokaisella lukee Kasper.

Ei saatana. Kuvitusta?

P: Juusolle viittomakieliset terveiset.
 
Ei helv... Oliko muuta?

P: Eeiköhän toi tiivistänyt kaiken tärkeimmän.
Warkauden Jalkapalloklubi pelaa kauden viimeisen kotiottelunsa Keskuskentän nurmella sunnuntaina 25. syyskuuta alkaen kello 15.00.

1 kommentti:

  1. Jeee pauwau maali!

    Ootte kuumia kolleja, 3-0 voitto ja sit juhlitaan!

    VastaaPoista