lauantai 6. elokuuta 2011

Joulupukit tuli

Kolmen ottelun viikkoa vietettiin väsyneen, lukkiutuneen ja väkinäisen pelaamisen merkeissä. 

Viimeisen bloggauksen jälkeen Klubi on pelannut kolme ottelua, joista saaliina oli neljä pistettä. Tänään lauantaina joukkue otti rumasti koteloonsa vahvana Rovaniemeltä saapuneelta Santa Clausilta. Sitä ennen valkosiivet kävivät tasaamassa pisteet Vihtavuoren Pamauksen kanssa keskellä metsää Laukaan perukoilla. 2-2 tasatuloksen, Toni Tahvanaisen ja Dima Klimovin maalien, sekä Nikke Kuusiston punaisen kortin jälkeen kotona vastaan asettui sarjan peränpitäjä SC Riverball. Voitottomien kotiotteluiden putki katkaistiin hetkellisesti keskiviikkona Riverin kustannuksella lukemin 1-0 Iken vastatessa Klubin ainokaisesta.

Kultakengällä on asiaa
Blogisti sai vieraakseen vakioväittäjä Peksin ja vierailevan tähden, mystisen nimimerkki Kultakengän. 

Kolmen ottelun viikon minimitavoitteeksi asetettiin seitsemän pistettä. Ei ihan tullut. Nopea yhteenveto kuluneesta viikosta?

P: Viskiä. 

Tulee tuplana, vastaa nyt?

P: Yksi risti kaksi, WP voittajaksi... Ei, en oo kovin tyytyväinen nyt siihen miten olla viime ottelut pelattu. Niin kuin tuskin on kukaan muukaan. Ei vaan homma skulaa. Päästetään liikaa maaleja, mutta tällä hetkellä tuntuu, että suurempi ongelma on se, että meidän hyökkäyspeli on, no, aika luokatonta oikeastaan kaikin puolin.

KK: Poikkeuksellisesti näin kaksi matsia viikon sisällä. Kokonaisuutena aika paskaa. Hyökkäyssuuntaan tuntuu, että ajatus puuttuu hyökkäyskolmanneksella ihan täysin ja liikaa on sorruttu pitkän lyömiseen. Samoin erikoistilanteet ei oo rankkeja lukuunottamatta vaikuttanut siltä, että ois mitään vaarallista tulossa. Ois kiva, jos jengi sais edes joskus aplodit erikoistilanteen jälkeen hyvästä yrityksestä. Vähän vaikuttaa siltä, että myös taisteluhenki on vähän vajaalla. Jotkut yksittäiset pelaajat taistelee kyllä ihan mallikkaasti, mutta joukkueena vaikuttaa vähän vaisulta.

P: Niin joo rankit on aina varmoja.

Mitä korjataan, että kurssi kääntyy?

Olivia Wildeakin kiinnostaa,
mutta miksi?
KK: Pallollinen pelinrakentelu pitäisi saada ihan alhaalta asti paremmaksi. Pitäisikö keskikentän kolmiossa muuttaa jotain? Laiturit pitäisi saada pallon kanssa vauhtiin, eikä siten, että ne ottavat pallon aina seisovilla jaloille. Tietysti materiaalia pitäisi saada lisää. Kaksi pelaajaa penkillä kotipelissä... Ja vaihdoilla pitäisi kyetä aidosti muuttamaan jotain.

P: Jaa-a. Jos pelaajatilanne antaa myöten, niin keskikentän pohjan pelaaminen kahdella voisi olla kokeilemisen arvoinen juttu. Pitkät pallot eivät meidän lilliputtijengiä juuri tällä hetkellä palvele, joten niihin pitää saada taakse joku ajatus tai sitten pitää jättää ne antamatta. Suoraviivaisemmin ylöspäin maata pitkin ja hyökkäyspäässä enemmän aktiivisuutta pallottomilta pelaajilta.

Mitään ideaa miksi perseillään kotona ja pelataan paremmin vieraissa?

KK: Joo melko hämmentävää kun katsoo viiden vuoden otannalla. Silloin ei Varkaudessa paljon pisteitä menetetty ja vastustajia vitutti jo tulla pelaamaan kun tiesivät, että pisteitä ei ole tulossa. Miehet on vaihtuneet ja näköjään taika hävinnyt. Joku peikko näyttää jo muodostuneen pelaajien päähän. Onko siinä joku, että vierasreissulla jengi keskittyy bussissa heti aamusta saakka siihen peliin ja kotipeliin tullaan just puolitoista tuntia ennen vihellystä kuka vitun mistäkin töistä ja riennoista.

P: Enpä minä tiedä. Luullaanko kotona, että siellä ei tarvitse tehdä hommia samalla tavalla kuin vieraissa ja että ne pisteet tulee sieltä itsestään? Nyt saattaa jo joku peikko olla siellä tosiaan.

Lankinen pelikiellossa ja Pipefestissä, luuletko että Lankku on murheen murtamana siellä?

P: Tuskin on. Mutta toivottavasti edes naista saisi. Maaliin on jo alkanut osumaan, mutta suurempiin suorituksiin en juuri usko.

KK: Ei mitään painokelpoista tulossa...

Russi oli myös henkisesti ilmeisesti Paipissa?

KK: Eikö se muka ole siellä? Ei se kai kentällä ainakaan ollut?
P: Oli se kentällä.
KK: Ei kun oli se kerran ainakin pelattavana. Taisi olla ekalla jaksolla.
P: Niin oli, mutta ei sille uskaltanut syöttää.
KK: Senkö takia laitoit turhan kukkupallon vastustajan topparille?
P: Kuuluu taktiikkaan.
KK: Tuntuu toimivan.

Viskiä? 

P: Kyllä kiitos.
KK: Mulla on näitä euron juustoja.

Juselle tuli 150 matsia klubipaidassa täyteen. Ei ole bloggaamassa, joten saa puhua paskaa?

Juusolla juhlapäivä
KK: Niin sympaattinen kaveri, ettei voi puhua paskaa.
P: Pussiahma.
KK: Mitä vittua?
P: Minä tykkään tummatukkaisista tytöistä.
KK: Juuso tykkää punatukkaisista. Paul Scholes.

Liian vaikea kysymys? Mitä muuta?

P: Ballantine's on parempaa kuin meidän peli.
KK: Mut niin on kusikin.
P: Paskempikin viski riittäisi.
HH: Vyölaukut on muuten vitun jees.

Kuka helvetti on HH?

P: Musakorneri!

Ok, musakorneri?

P: Apocalypstik - The Kids Aren't Allright

Tuttu Offareilta. Lopputerveiset?

KK: Varmasti sekavin blogi missä olen ikinä esiintynyt.
P: Höhö
KK: Ota Juuso tappi pois.

Pettymykset vaativat veronsa. Watch Jim Jeffries.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti