torstai 28. heinäkuuta 2011

Huhuilta siivet

Blogi palaa tauoltaan pikaisen ennenaikaisesti katkaisemaan Klubin ympärillä vellovat huhut. Samalla muutama sana lauantain vierasottelusta.

Viimeisen blogin jälkeen Klubi sai VIFK:lta tauluun kotonaan lukemin 1-4. Kotitappioa ja tulos jäivät viikolla kuitenkin toisarvoisiksi puheenaiheiksi kun ottelun taiston tauottua alettiin kuiskuttelemaan erilaisia huhuja Klubin valmennusportaan ja sen muutosten tiimoilta. Asian todellista laidasta ei meinannut tulla selvyyttä sen kummemmin torikahvilassa kuin keskustelupalstoillakaan. Vain se tiedettiin, että klubilaisten vanha tuttu, Matti Kuitunen, liittyy mukaan valmennusremmiin.

Tuoko Matti uutta virtaa?
Pekka Hyvärinen, mitä siellä nyt tapahtuu?

- Tänään oli Matti ekaa kertaa mukana ja veti meille reenit. Ennen reenejä Matti selvitti, että tulee osaksi "valmennustiimiä", antamaan uusia ajatuksia ja näkökulmia peleihin ja harkkoihin. Matti on peleissä katsomossa kattomassa miltä homma näyttää, Masu on edelleen ykkönen.

Millä fiiliksillä muutoksista?

- Itse otin uutisen hyvillä mielin ja semmoinen alkukauden tapainen pieni kipinä iski, kun tuli uudenlaista reeniä heti alkuun. Joukkueen kanssa ei sen enempää asiasta ollut puhetta, mutta mitä katsoi jätkiä ja heidän tekemistä niin todella positiiviselta näytti. Innolla odotan tulevaa, kun päästään vielä paremmin vauhtiin. 

Lauantaina Vihtavuoren Pamaus vieraissa Laukaalla. Odotatko muutoksia pelaamiseen?

- Russi Kröger on poissa ja Jiposta ilmeisesti tulee salen lisäksi toinen vahvistus, niin kyllä siinä parin pelaajan pelipaikka muuttuu ja jotain pientä päänvaivaa taitaa olla kehitteillä vihtavuorelaisten päänmenoksi. 

Miko Pirinen oli tykitellyt SoU:n paidassa pari maalia. Pitäiskö sen tulla jo meille?


- Heti kun on käynyt rasvaimussa ja suorittanut AA-kerhon kurssit loppuun. 

Edillä on jalassa KuopioRock.
Hiiri Mannisella on kuulemma jalassa KuopioRock? Onko paha vaiva? Tiedätkö?

- Jokin tässä hommassa haiskahtaa ja pahasti, kun käsittääkseni luu ei pysty revähtämään... Mut en oo lääkäri niin en ala pätemään.

Mitään kuvitusta?

- Laita puskista Manninen, jolla on jalka kipsissä.

Kerro vielä missä helvetissä Juuso on kun ei ole tekemässä blogia?

- Vierumäellä jollain maajoukkueleirillä tai jotain...

Juuso, missä oot?

- Täällä Vierumäellä hengaan ja viittoilen. Kovat meiningit.  

Millä fiiliksellä otit uutiset Matin liittymisestä jengiin?

- Hyvillä mielin, ei mitään. Matti oli kuitenkin ensimmäinen valmentaja, joka otti mut tuohon edustuksen jengiin ja antoi vielä vastuutakin rutkasti heti ensimmäisellä kaudella. Mielenkiintoista nähdä mikä Matin rooli tulee käytännössä olemaan. Odotan, että Matti tuo tuohon vähän uusia tuulia ja tuoreita ideoita. Mielenkiintoista myös nähdä viiden tai kuuden vuoden jälkeen miten Matti on muuttunut ja miten itse on muuttunut

Klubin poissaolot ViPa-ottelussa: Eetu Manninen, Oscar Patelli, Joni Kröger (pelikielto), Teemu Kervinen, Joona Sinisalo, Sami Karvonen, Esa Ikonen ja Ville Rautio(?).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti