sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Harjoituspelien sarja avattu

Lehterit täynnä.
Klubi avasi harjoituspelien sarjansa lauantaina Joensuun Areenassa SC Riverballin vieraana. Tasainen ottelu päättyi lopulta ansaitsemiinsa lukemiin 1-1.

Molempien joukkueiden ollessa vielä rakennusvaiheessa pääsivät uudet tulokkaat näyttämään osaamistaan. Klubin tutuista kasvoista poissa olivat muun muassa Juuso Kuronen, Esa Ikonen, Jukka Kytölä ja muutama muu. Kun Riverballista poissa olivat muiden muassa joukkuetta jo vaihtaneet Tanninen, Vartiainen ja Määttänen, sekä muista syistä poissa olleet Päivinen ja Kärnä, olivat puntit tasan.

Keskikentän miesylivoimaansa hyödyntänyt Klubi sai pelin haltuunsa ja vei ottelua hienokseltaan alusta lähtien, mutta pätevästi puolustanut ja vastaan hyökännyt Riverball ei lopulta joutunut suuriinkaan vaikeuksiin ottelun ensimmäisellä jaksolla.

Ottelun maalit nähtiin toisella jaksolla. Riverball meni johtoon Klubin tehdessä virheen oikeassa laidassa, mistä Riverballin keskityksen omaan maaliin jatkoi epäonnekkaasti Miika Lehvonen.

Klubin tasoitusmaalista vastasi Dimitri Klimov. Pekka Hyvärisen pätevän pystysyötön jälkeen kääntymään päässyt Dima pommitti pallon maaliin komealla laukauksella noin 25 metristä.

Ottelu toimi siis oivana esiinmarssina molempien joukkueiden nuorille tulokkaille. Klubin paidassa hyviä näyttöjä antoivat muun muassa Lehvosen toppariparina debytoinut Joona Sinisalo ja varkautelaismaalilla varman ottelun pelannut Henri Väätäinen. Toisella jaksolla sisään vaihdetut Eetu Virtaharju, Pertti Häkkinen ja sorvin ääreen pitkän tauon jälkeen palannut Miko Pirinen esiintyivät kaikki myös pirteästi.