maanantai 17. tammikuuta 2011

Kohti harjoituspelejä

Aina se on pitkä ja nihkeä. Peruskuntokausi nimittäin. Valoa sydäntalven pimeisiin peruskuntolenkkeihin tuo tietoisuus siitä, että kohta ne alkavat. Harjoituspelit. Vähään on suomalaisen jalkapalloilijan tyytyminen ja varkautelaiset talviharjoitteluolosuhteet saavat tammikuisen harjoituspelin lepakkovuorolla Joensuussa tuntumaan eurocupfinaalilta samettiselta viiden tähden stadionilla.

Klubi aloittaa harjoitusotteluiden kautensa tuttuakin tutumman, A-lohkosta Klubin mukana C-lohkoon heivatun SC Riverballin vieraana Joensuun Areenassa lauantaina 22. tammikuuta. Ottelu on molemmille joukkueille oiva tilaisuus tarkastaa missä mennään uusien pelaajien kanssa. Ovatko pelaajat valmiita Kakkoseen? Tai edes lähellä sitä? Ja mitä on tehtävä, että pelaajat sille tasolle saataisiin autettua?

Klubilla tulessa ovat ensimmäistä kertaa muun muassa Joonat Sinisalo ja Lehvonen, Eetu Virtaharju ja muut otteluun näyttöjä antamaan saapuvat uudet pelaajat.

Riverball-ottelun jälkeen Klubi palaa peruskuntokauden pariin vajaaksi kuukaudeksi, minkä jälkeen
pelikuntoa seurataan Mikkelin kuplassa MP:n vieraana helmikuun puolessa välissä. Klubisti raportoi harjoitusottelut blogiin.

Klubin harjoitusotteluohjelman varmistuneet matsit:

22.1.   Riverball, Joensuu, klo 20:30
12.2.   
MP, Mikkeli, Kupla klo 15.00
12.3.   Savonlinna, Turnaus, Talvisalon tekonurmi klo ?
26.3.   STPS, Savonlinna, Talvisalon tekonurmi
  2.4.   FC Vaajakoski, Vaajakoski,  Jyväskylä klo 14.00
16.4.   Savu, Mikkeli, Urpolan tekonurmi? klo ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti