torstai 17. maaliskuuta 2011

Hylje ja hiihtoloma

Liikkarin salista on lyhyt matka ulos, mutta henkisesti matka parketilta uutuuttaan keinovihertävälle tekonurmelle ja ulko-olosuhteisiin on jalkapalloilijalle kuin se suuri loikka ihmiskunnalle reilut neljä vuosikymmentä sitten. Tai no. Suuri se on kuitenkin.

Tekonurmella Klubi pääsi kokeilemaan siipiensä kantavuutta Savonlinnan Linna Cupissa. Ohjelmassa oli kaksi ottelua, joista molemmat kestivät 2 x 40 minuuttia.

Ensimmäisessä ottelussa Klubi sai vastaansa Jyväskylän Blue Eyes Teamin. Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa pelaava jyväskyläläisryhmä pistikin klubilaiset koville. Klubi onnistui kuitenkin puristamaan voiton ottelusta lukemin 1-0 Dima Klimovin niitatessa pallon etukulmaan ohi maalivahdin. Hyviä näyttöjä tulevaisuutta ajatellen tarjosivat Teemu Kervinen ja Pertti Häkkinen, eikä Esa Ikosen aktiivinen esitys hieman oudolla pelipaikalla vasempana pakkina ollut lainkaan huono sekään.

Toisessa ottelussa vastaan asettui isäntäjoukkue STPS. Entisen klubilaisen, Matti Thilin, kapellimestaroima keskikenttä pitikin Klubin hyvin aisoissa. Varkautelaiset väänsivät kuitenkin tiukan ottelun nimiinsä lukemin 2-3. Maaleista vastasivat Dima Klimov, Segun ja kauden komeimmaksi maaliksi jo tässä vaiheessa julistetun voitto-osuman kärkkärillä 20 metristä yläkulmaan niitannut Oscar Patelli.

Jälkimmäiseen otteluun irti päästettiin toistaiseksi enemmän hyljettä kuin jalkapalloilijaa muistuttava Miko Pirinen. Jalat puuta, vatsa laardia ja pelikäsitys kristallia. Kyllä siitä kakkosdivaripelaaja tehdään.

Poissaolleiden lista oli pitkä kuin nälkävuosi: Joni Kröger (polvi), Markus Kröger (jalkaterä), Eetu Manninen (move), Sami Karvonen (move), Lehvoset Miika (move) ja Joona (move) sekä Eetupekka Virtaharju (työ) olivat kukin poissa riveistä. Näistä J. Krögerin polvivamman laatu ei ole vielä tiedossa. Muiden pitäisi olla pelikunnossa Klubin matkustaessa uudelleen STPS:n vieraaksi 26. maaliskuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti