sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Käpylän Anssi

Yli sata ottelua Klubissa. Kakkosta myös Kuopion Kingsissä sekä KuPS Akatemiassa. Nyt Apan pelit jatkuvat Stadissa, Kakkosen A-lohkossa ja Käpylän Pallossa. Se on se tavallinen tarina. Nainen vie, mies seuraa, mutta pallo ei onneksi huku matkasta. Alkuvuodesta 26 vuotta täyttänyt Laakkonen on ottanut paikkansa topparina KäPan suuresti uudistuneessa joukkueessa.

Klubisti otti Apan pikatenttiin:

Morjens Apa! Miten menee just nyt?

- Hävityn Suomen cupin matsin jälkeen ei kovin hyvät fiilikset. Hävittiin LPS:lle jatkoajalla ja cupin taival päättyi siihen.

Mitä teet Helsingissä?

- Muutin emännän perässä tänne. Päivisin ajelen kuorma-autoa ja teen yritysmuuttoja.

Millaista touhu KäPassa on ollut? Millainen ryhmä, millaisia tyyppejä? Entä valmennus ja organisaatio? Ketä sieltä kannattaa seurata?

- Hyvä meininki täällä on ollut. Meidän jengissä on mielestäni hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Vanhimmat lähentelee 30 ja nuorimmat ovat armeija-iässä. Hyviä tyyppejä täällä on. Tosin välillä nää yrittää höynäyttää maalaispoikaa mut yritän aina pitää puoleni :)

Valmennukseen olen ollut kans tyytyväinen. Päävalmentaja Pasi Rasimus ja kakkoskoutsi Anssi Salmi tuntuu kyllä tosi asiantuntevilta tyypeiltä. Käsittääkseni Käpan junnupuolella tehdään tosi hyvää työtä. Täksi kaudeksi he ovat saaneet Käpa kasvatin Simo Valakarin hommiin sinne niin jatkumoa lienee luvassa.

Löytyykö kulttuurista suuria eroja Klubiin verrattuna?

- Eipä oikeestaan. Stadin slangin vois nyt sanoo kulttuuriseksi eroavaisuudeksi.

Huhut kertovat, että Laakkonen on toiminut Käpylän kapteeninakin? Millaisen roolin suunnittelit jengissä ottavasi pelillisesti ja kentän ulkopuolella?

- Jep. Meitsi on saanu vetää tässä muutaman pelin kapuna, mikä on ollut kyllä ihan positiivinen juttu. Kentällä yritän vähän neuvoo noita nuorempia kavereita ja antaa vinkkejä. Kentän ulkopuolella varmaan sama Laakkonen kun ennenkin :)

Millaista kautta odotat KäPalta? Miltä A-lohko näyttää?

- Tällä hetkellä näyttää siltä, että hyvä on jos saadaan sarjapaikaikka säilytettyä. Joukkueessa on käynyt aika iso vaihtuvuus viime kaudesta, joten yhteistä "säveltä" ei ole vielä oikein löytynyt. Mielestäni potentiaalia joukkuueesta kyllä löytyy. Uskon että sarjasta tulee kohtuu tasainen mutta pisteet ei tule varmasti helpolla.

Entä itseltäsi?

- Ehjä kausi olis jees.

Oletko seuraillut Stadista Warkauden meininkiä? Kuka lyö itsensä läpi?

- Onhan tuossa tullut seurailtua. Miko Pirinen vois tulla ja näyttää mistä mies on tehty! :)

Tässä on vielä hyvä paikka sanoa jotain älykästä, joten anna mennä:

- Ninnannunna... 

Odotetun älykästä. Heitä vielä terveiset pelikavereille, varkautelaisille ja niille kolmelle henkilölle, jotka tätä blogia lukevat:

- Kannattaa ottaa vieraspelireissuille tyyny mukaan! Terveiset Hirelle, Keralle ja Kuroselle.Klubisti toivottaa Apalle menestyksekästä kaudesta Käpylän riveissä ja alkaa etsiä itselleen uutta läppäseuraa bussimatkoille. Ne molemmat kun lähtivät, Laakkonen ja Matsin Roope. Klubistilla lienee paskat läpät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti