lauantai 30. huhtikuuta 2011

Sarja-avauksesta tasuri

Klubi ja JBK tasasivat pisteet vappuaaton sarja-avauksessa lukemin 1-1. Tasaisen, hiekkakentällä pelatun saharapalloilun maalit syntyivät toisella jaksolla. JBK karkasi johtoon Klubin puolustuksen nukahduksesta ja Klubi tasoitti Dima Klimovin onnistuessa pistämään pallon maaliin suoraan kulmapotkusta. Klubisti sai tivattua kuulumiset ensimmäisen ottelunsa Valkosiipien virallisena kapteenina pelanneelta, uuden ja kauan toivotun pelinumeronkin saaneelta Juuso Kuroselta.

No Juuso, päällimmäiset mietteet?

K52
- Tuloksena oikeutettu. Tollanen saharapallomatsi. Tasaista vääntöä ja vähän tilanteita. Molemmilla oli yhdet läpiajot, mutta eipä onnistunut kumpikaan jengi niistä tekemään. Ihan tyytyväinen olen avauspisteeseen kun ei tiennyt oikein yhtään mitä odottaa.

Mitenkä tuo pelisuunnitelma?

- Ihan hyvä, että lähdettiin puolustamaan tiiviisti ekassa matsissa ja hiekalla. Kauden mittaan pitää kyllä alkaa vähän pelaamaankin ja ottamaan aggressiivisemmin tai tulee pitkä kausi.

Entäs tuo sarjakauden ensimmäinen pallokosketus?

- No maailman paras tatsi. Yritin purkaa pois ykkösellä, mutta pomppasi oudosti ja osui kaveria rintaan. Läpihän se pääsi, mutta onneksi  Kuusiston Nikke hoiti hienosti.

No niin hoiti. Entä tämän päivän onnistujat?

- Karvosen Sami oli ehdoton ykkönen. Todella pirteä peli ja hyviä haastoja ensimmäisellä jaksolla. Toisena JIPPO-apu Sauli Kettunen. Sale oli kyllä mies paikallaan. Kolmantena Esa Ikonen. "Pottu" hoitaa homman niin vakuuttavasti, että mukavahan siinä on vieressä topparina näppäillä. Koko joukkueena puolustettiin myös oikein hyvin. Yksi leijona koko jengille avauksesta.

Ensimmäinen matsi Klubin virallisena kapteenina. Vaikuttiko valmistautumiseen?

- No en pidä itseäni niin kapteenityyppinä, joten tuo vastuu jakautuu vähän enemmän nyt vanhempien ja kokeneempien pelaajien kesken. Minä vain satun nyt olemaan se, jolla on nauha hihassa. Yritän kentällä näyttää esimerkkiä omalla pelilläni, joten siinä on varmaan se meikäläisen kapteenius. Ei siitä tule otettua sen kummemmin paineita. 

Sano vielä loppuun kumpi on enemmän rutut tänään, sinä vai Peksi?

- Heitetään yllärinä, että Enska. Ei anneta sen kontrolloida.

1 kommentti:

  1. Jyväskylän suurlähettiläs2. toukokuuta 2011 klo 0.07

    Viimeiseen kohteeseen voisin sisäpiiritietona kertoa oikeina merkin. Peksi vei ja portsarit vikisi.

    VastaaPoista