keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Ennakko: Klubi - ViPa, keskiviikko 11.5.2011 kello 18.30

Tänään Keskarilla!
Ajan kululla ei ole hirveästi väliä kunhan tietää milloin syödään ja milloin pelataan. Riemukkaasta vierasvoitosta Vaasassa on aikaa vain kolme vuorokautta. Ei siis ihme, ettei blogikaan meinaa ehtiä mukaan sarjan hektiseen rytmiin.

Nyt kai ne kotipelit vasta virallisesti alkavat. Klubi palaa myös pelien merkeissä temppeliinsä Keskuskentän nurmelle. Vaikka Keskuskentän kuuluisa sametti hakee vielä syvintä pehmeyttään, on mukava olla jälleen kotona.

Illan ottelussa Klubia vastaan asettuu Vihtavuoren Pamaus. Laukaasta Kakkosen C-lohkoon ponnistanut, pääasiassa jyväskyläläisin voimin pelaava ViPa avasi kautensa kylvettämällä SC Riverballia poikkeuksellisesti Jyväskylässä pelatussa kotiottelussaan 5-0 ja häviämällä vierassa niukasti 1-0 vieraissa TP-47:lle.

Toisin kuin vuosi tai pari sitten, ei nykyisessä Kakkosessa ole varaa aliarvioida nousijajoukkueita kuten SC Riverball viime kaudella osoitti. Yllätysvalmiin ViPan riveistä esiin nousevat vaarallinen kärkipelaaja Aki Katajamäki ja Veikkausliigassakin muutamia vuosia sitten esiintynyt maalivahti Antti-Jussi Kaarnio.

Klubi pääsee otteluun jälleen vahvalla miehistöllä, joskin poissa ovat reisivaivainen Oscar Patelli, puujalkaa poteva Teemu Kervinen ja armeijaan kiinni jäänyt JIPPO-apu Lauri Ikonen. Myös nivusvaivaisen maalivahti Henri Väätäisen pelikunto on arvoitus. Sen lisäksi alkukauden todella vahvassa vireessä ollut Esa Ikonen kärsii pelikieltonsa tässä ottelussa.

Klubisti kaappasi ennakkotunnelmat Teemu Kerviseltä:

Kera, tänään piti olla sarja-avaus sun kohdalla. Mutta onko näin?

- No ei ole per... Sain melkoisen puujalan viimeisissä treeneissä ja nyt könkkäillään...

Käännetään puukkoa haavassa. Miten paljon ottaa päähän?

- Kuin pientä oravaa talvipakkasella. Lataus oli melko kova kun treeneissäkin on tuntunut melko hyvältä.

Sano kuitenkin mitä odotat matsilta?

- Vaikea sanoa mitään kun ViPa on itselleni ihan täysin arvoitus. Uskon kuitenkin, että Pamauksen puolustukselle tulee hikinen, mutta viimainen ilta meidän hyökkäyspään suihkiessa molemmilta puolilta ohi. Keskikenttä tukkoon ja Nikke (Kuusisto) hoitaa loput!

Ketä Klubista kannattaa seurata?

- Vakionaamat Tommi (Lankinen), Peksi (Hyvärinen), Dima (Klimov)... Liian monta. Uskon kyllä, että kaikki loistaa tänään.


Riverball vieraissa odottaa viikon päässä. Oletko silloin tikissä?

- No toivottavasti. Ois mukava saada tällä kertaa pelattua alkukaudestakin, ettei menis taas heinä-elokuulle...

Jäisiä vastauksia miehellä. Olisiko pitänyt ottaa vastaukset puhelimessa?

- No ois. Seuraavan kerran saat luvan soittaa. En mä jaksa tätä tekstiä nakuttaa.

Näin toimitaan. Loppuun pakollinen Peksi: 

- Nyt kun ollaan päästy eroon Krögerin Maken komeista rantaruotsalaisista, niin on mukava päästä kyykyttämään rumia keskisuomalaisia. Tavoitteena siis avata voittotili myös kotiotteluiden osalta. Toivon runsaslukuista ja äänekästä kotiyleisöä!

Klubisti jää toivomaan Keran pikaista paluuta ruotuun ja toivottaa kaikki jalkapallon ystävät seuraamaan matsia Keskarille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti