keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Sodassa ja futiksessa

No luulit väärin. Kaikki ei ole sallittua sodassa sen enempää tai vähempää kuin jalkapallossakaan. Mutta yhteistä niille on se, että vaikka osapuolet poistuisivat kentältä tasavahvoina, ovat ne todellisuudessa lopulta häviäjiä.

Klubi ja Vihtavuoren Pamaus menettivät keskiviikkona molemmat kaksi pistettä. Klubi meni ottelussa kaksi kertaa johtoon. Ensin Segun pompotteli pallon maaliin Dima Klimovin upeasta syötöstä. ViPan tasoitettua Valkosiipien nukahduksen jälkeen väänsi Klubi itsensä jälleen johtoon. Diman keskityksestä Tommi Lankinen kurotti pallon kohti maalia, mistä maalivahdin torjuman kakkospallon runnoi väkisin sisään Joni Kröger.

Segun avasi maalitilin klubipaidassa.
Vaikka Klubi johti ottelua kaksi kertaa ja voi siksi pitää kahta pistettä hävittynä, onnistui ViPa taistelemaan ottelun tasoihin ja lopussa näytti jopa siltä, että vierailijat olivat lähellä korjata mukaansa koko potin. Mutta tasapeliin jäätiin ja molemmat hävisivät. Valitettavasti niin kai hävisivät valitettavasti katsojatkin. Niin heikkotasoista ja matalatempoista molempien joukkueen pelaaminen oli.

Ottelun jälkeen klubilaiset olivat hiljaisia miehiä. Kommentteja kysyttiin tällä kertaa muiltakin, mutta viime kädessä Klubisti sai takuuvarmat kommentit ymmärrettävästi normaalia vaisummalta Peksi Hyväriseltä:

No Peksi, pakko kai se on kysyä päällimäiset mietteet. Millaista oli?

- No niin varmaan on pakko... Ei tule mieleen lauseita. Sanoja kyllä. Sellaisia kuin "paskaa", "hirveää", "häpeällistä" ja niin edelleen. Jatkanko listaa?

Ei tarvinne. Miten se nyt noin heikkoa tuo peli oli?

- No voin puhua vain omasta puolestani, mutta enpä löydä oikein syytä siihenkään. Jalat ei toimineet sen paremmin kuin pääkään. Karmeaa.

Oliko peli vaikeaa kun nyt olisi pitänyt vastahyökkäämisen lisäksi pitää enemmän palloa?

- Juu vastustaja ei prässännyt ja aloite jäi meille. Hiukan uusi tilanne oli kahden ensimmäisen matsin jälkeen. Etäisyydet kasvoivat linjojen välilllä ja linjojen sisällä ja kun syötöt eivät osuneet omille, niin ei oltu valmiita puolustamaankaan. En tiedä. Pitäisi kai se perussyöttö osata syöttää omille, mutta en vaan osannut.

Et, eikä osanneet muutkan. Mitä pitää korjata, että viikon päästä Riverball kaatuu vieraissa?

- Kiitti. Nyt on aika puhki, joten ihan ensimmäisenä se viikko lepoa peleistä on varmaan se, mikä auttaa eniten. Asenne, vireystila ja keskittyminen kohdalleen, niin Joensuussa palataan voittokantaan. Ehkä me ollaankin parempia tällä kaudella vieraissa.

Klubisti jää murehtimaan pelin tasoa ja Juuso Kurosen menetettyä hammasta ja katkennutta kynää. Oli hyvä kynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti