keskiviikko 18. toukokuuta 2011

River - Klubi 0-2: Flipperit

"Pelihän oli holtitonta kuin allekirjoittaneen vedonlyönti ennen ottelua. Onneksi molemmista tulos oli positiivinen." Siinä vierasotteluun matkaamalla syntymäpäiviään viettäneen ykkösfanin osuvaakin osuvampi kuvaus illan ottelusta.

Dima osui taas.
Onneksi kuskiksi osui Tane, eikä pelätty Nurminen. Jäähallin seinä siis vältettiin ja päästiin turvallisesti perille Utran kentälle. Ei juoksevaa vettä, ei kunnon pukuhuoneita, eikä edes jumalauta vessaa. Joensuulaisille kentänhoitajille voisi haistattaa pitkät Rantakylän kentän pelikelvottomuudesta, ellei Klubilla olisi vaarana joutua kesällä evakkoon samanlaisiin olosuhteisiin Repparille.

Vetisissä otteluissa väännetty hegemoniaottelu päättyi Klubin 0-2 vierasvoittoon Tommi Lankisen ja Dima Klimovin onnistuessa pistämään pallon ohi Riveriä pitkään kannatelleen Lassi Hurskaisen. Varkautelaisista parhaana esiin nousi Joni Kröger. Riverin parhaana esiintyi odotetusti alati vaarallinen, joskin yksin jäänyt ja vapaapotkut taivaalle paukuttanut Sami Ahonen. Klubin Markus Kröger loukkaantui alkulämmittelyssä ja niinpä Joona Sinisalo sai pikakomennuksen avaukseen vasemmaksi pakiksi.

Vakiokommentaattori Hyvärinen, päällimmäiset tunnot?

- Tavoite täytetty ja kolme pistettä rikkaampana kotiin. Peli ei ollut vieläkään valmista, mutta saatiin kyllä luotua paikkoja ja pidettiin vastustaja kaukana Kuusiston Niken maalista.

Puhuit ennen ottelua, että keskikentän täytyy petrata. Petrasiko?

- Parannettiin ainakin viime ottelusta hiukan... Russi oli hyvä.

Niin. Joni Kröger nostettiin ennakossa avainpelaajaksi. Osuiko?

- Oli hyvä. Ei mitään maagista, mutta hienosti pelasi.


No ei ehkä taikuutta, mutta kentän kuningas se oli.  Mitä jäi parannettavaksi ottelusta muuten?

- Pelin avaaminen on pirun hankalaa. Jotain siinä kyhätään, mutta kaikki kynäilee jotain omiaan. Sen pitää parantua. Sen lisäksi yleensäkin pallollista peliä tulee petrata.

Hyvä Peksi, olet ollut siis hereillä siellä, vaikka aina ei uskoisi. Oot muutenkin lähtenyt tuolle analyyttiselle futislinjalle. Ei tätä kukaan kohta lue, jos tarinoihin ei lyödy taas väriä?

- Joo on tullut paineita kun oot kysellyt noita vammaisia pelillisiä juttuja ja myöhäkin on...

No mitä kieltä se Segu yrittikään puhua bussissa?

- Taisi olla shringlishiä. En ymmärtänyt sanaakaan. Kyl se sit sai ne sanat osumaan kohdalleen kun vähän aikaa ravisteltiin.

Ok, mitä muuta mielessä?

- Soini sais lopettaa. Paskin ikinä.

Mites toi kortti?

- Huonot pelit. Sinisalo vei jotain pientä.

Tarkoitin sitä pakollista varoitusta?

- Vähän annoin kädella vauhtia ja jätin sukittamatta. No Soini toki nosti lapun ja sanoi, että pakko antaa kun oli kädet selässä. Ei toki vastannut mitään kun kysyin, että olisiko pitänyt vetää sukille niin ois selvinnyt ilman? Hiiri.

Bloggaaja pahoittelee lukijoilleen, kaikille niille neljälle, tulevaa viikon radiohiljaisuutta, minkä vuoksi Rovaniemen matkan ennakot ja kommentit jäänevät väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti