sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Klubi - HauPa 5-1: Tommy & Sammy Gun

K-20, eikä pätkääkään yli. Sunnuntaina eivät vanhukset maaleilla juhlineet, jos sellaisia Klubissa onkaan. Kerakin oli vain katsomossa juhlineen näköisenä. Valkosiipien nuoret tykit saivat sen sijaan tähtäimet kohdalleen ja tykittivät kauden ensimmäisen kotivoiton Varkauteen.

Tommy Gun
 Kakkosen C-lohkon kärkikamppailusta ei suurta spektaakkelia saatu aikaan kun Klubi jyräsi Haukiputaalta Varkauteen matkustaneen HauPan lukemin 5-1. Sami Karvonen löi ottelulle alkutahdit kahdella maalillaan ja Tommi Lankinen odotteli ensimmäisen jakson kunnes viimeisteli klubiuransa ensimmäisen kotikenttämaalin. Sitä seuranneet toinen ja kolmas täydensivät hattutempun ja toivat kolme veikkaustähteä.

Maalivahti Henri Väätäinen pääsi tekemään kotidebyyttinsä klubipaidassa Nikke Kuusiston löytäessä itsensä penkiltä ensimmäistä kertaa Klubin väreissä.

Tyyliniekat Juuso Kuronen ja Pekka Hyvärinen pääsivät taas valehtelemaan blogiin. Onko Peksillä skarppaamisen paikka. Ajaako Juse pian ohi?


 Juse, mitä mieltä matsista?

- Hieno matsi kai. Kolme pistettä. Tosin vähän jäi hampaankoloon kun Mannisen Edi ja allekirjoittanut jäivät taas maaleitta. Itelle helppo lampaanperse kaikkien aikojen paskimmasta noususta ja menetyksestä kun vastaan tuli joku hiiri. Vaihtopenkin repeämiselle leijonat ja kiitti kiitti. Ei tenniksessäkään kannata alkaa kääntämään poikki kentän kun oot päättänyt vetää rajaa pitkin. Verkkoonhan se aina jää. Katsomolle tällä kertaa myös yksi lammas. Heräsivät kannustamaan kun matsi oli 5-1 ja pelattu 88 minuuttia.

Mannisen Edi.
Niin Edihän uhkasi paukuttaa pallon sisään kolmestakympistä ja nössöili sitten kun paikka tuli?

- No hiiri paskoi kai housuun siinä ja yritti chippisyöttöä... Alkaa olemaan meidän kymmenen maalin yhteistavoite aika utopiaa kun Ediltä kuuluu laukaisupaikassa samanlainen pauke hanurista kuin Keralla parhaimmillaan kopissa...

Peksi, päällimmäiset tunnot?

- No heh... vähän oudolta tuntuu, että kärkikamppailusta tulee pisteet tuollaisin lukemin. Odotin HauPalta aika paljon enemmän. Mutta puolustus ja hyökkäys pelasivat taas hyvin ja keskikenttäkin pääsi mukavasti mukaan. Segun pelasi varmasti kauden parhaan pelinsä. Syöteltiin ihan kohtuullisen hyvin ja rauhallisesti.

Ja Krögerin Russi pisti ainakin kuudet puikot?

- Juu taisi viedä sitä samaa isoa tummaa miestä. Aika helppo siitä kahden metrin välistä on puikot tuikkia....

Itse tulit pitkästä aikaa vaihtoon kesken pelin?

- Juu ihan oikein. Pelikielto kortin päässä, niin täysin oikea vaihto.

 Juse, miten Lankku Lankisella menee tänään Nekkarin supereilla hattutempun jälkeen?

- Perjantaina oli kuulemma jo komean puskumaalin tehnyt Kuopion parkeiteilla ja tänään kolme komeaa kaappia. Ennustan kuivaa iltaa kun kaikki paukut on käytetty, vaikka maine seurapiireissä onkin legendaarinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti