maanantai 9. toukokuuta 2011

Terveisiä Pirulle

Helvetti jäätyy ennen kuin Lankku Lankinen maalaa. Suuren luokan klisee ja vanha vitsi, mutta nytpä saa Belsebub vetää villaa ylle. Ja esityksestä päätellen helvetissä koetaan kesän mittaan todellinen jääkausi.

Varkauden suosituin poikamies
osuu nyt myös pelikentällä.
Klubin ryöstöretki Vaasaan sai iloisen lopun kun Valkosiivet karauttivat Tanen peltiratsulla takaisin Varkauteen harvinaiset kolme vieraspistettä mukanaan.

Laiskana pseudojournalistina Klubisti kaappasi kommentit aina yhtä innokkaalta valehtelijalta, Pekka Hyväriseltä:

Peksi, melkoinen ryöstöretki. Kuinka se noin?

- Joo aika näätämäistä. Olisi pelin jälkeen naurattanut aika paljon, jos en olisi ollut niin hapoilla. Yhtä päätyä puolustettiin perse maassa 80 minuuttia. Muutaman kerran siivoiltiin maaliviivalta ja niin edelleen. Ja oli kai niillä jotain 20 kulmaa. Mutta onneksi kävi näin. Kaksi tonttia ekalla jaksolla ja molemmista maalit. Molemmat oli kuitenkin hienosti tehtyjä maaleja. Lankku nikkasi ensin komeasti Dima Klimovin keskityksestä päällä maaliviivaa kohti ja sen jälkeen Dima boksin tuntumasta vasurilla kaappiin.


Onko se helvetti siis jäässä?

- Joo on, mutta Lankinen pelasi kyllä pirun hienosti. Teki yhden, syötti Diman maalin ja pystyi pitämään palloa hyökkäyspäässä ja pudottelemaan siitä omille.

Kuis noi kortit, sun lappu ja Ikosen Potun kaksi?

- Vähän meinasi joku liukas jannu karkailla ja joutui ujosti sitä sukittamaan. Pottu taisi samaa jätkää hidastaa säärtä koputtelemalla myös pari kertaa. Ihan ansaittuja kortteja.

Entäs ne pelikortit?

- Aika tasan meni. Kuusiston Nikke taisi lunastaa eniten. Siitä uusi targetti.

Matkan kohokohta?

- Ehdottomasti Krögerin Maken kommentti pysähdyspaikalla.  

"Vitutti pelata niitä VIFK:n jätkiä vastaan kun kaikki oli isompia, vahvempia, nopeampia, taitavampia ja vielä kaiken lisäksi komeampia."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti