keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Huono viikko, huonot läpät

Viikon verran pelattiin ja harjoiteltiin sellaista tahtia, ettei blogikaan pysynyt vauhdissa mukana. Surullista on se, ettei siihen täysin pystynyt Klubikaan. Pisteiden valossa erinomaisesti menneen alkukauden jälkeen valkosiivet konttasivat kaksi ottelua pisteittä. Mitä tapahtui?

Alkuseremoniat Iisalmessa
Kotiottelussa sunnuntaina tuli takkiin Tornion TP-47:lta lukemin 1-3. Eikä helatorstai tuonut tullessaan muutosta kun Klubi kävi konttaamassa Iisalmessa PK-37:n ja KuPS-apujen rankaistavana. Pekka Hyvärinen ja Johtavat (ainoat) Analyytikot, analyytikko V ja analyytikko H kertovat mitä tapahtui:

Pekkis, mitä mieltä TP-47 -matsista?

- No ei TP ihan surkea jengi ollut. Muutama ihan pelimies löytyi ja varsinkin brassikärki (Daniel Caumo) oli meille melko mahdoton vartioitava. Ite hölmöiltiin laittamalla vastustajan ison topparin päähän pitkää palloa kun olisi pitänyt saada ne juoksemaan. Ensimmäinen maali annettiin vähän lahjana, mutta onneksi saatiin saatiin homma tasoitettua Krögerin Russin hienolla maalilla. Eihän siinä sitten pitkään mennyt kun ne meni taas johtoon. Tauolla oltiin kuitenkin vielä sitä mieltä, että voitto tästä kaavitaan. Sitten kun tekivät vielä kolmeen yhteen toisella jaksolla niin homma oli vähän ohi. Ei tuo tappioasemassa pelaaminen oikein sovi meille.

Analyytikot, mitä sanottavaa?

- Olisi jäänyt hirvittävä vitutuksen maku, ellei valmentaja Hirvonen olisi potkaissut kenkää hätäpäissään kentälle. Joutui pienet aplodit antamaan. Hirveessä krapulassa tuli matsi katseltua, joten aika sekavaa oli.

Just. Entäs Pekkis tuo Iisalmen reissu?

- Kaikki maalit jäi vituttamaan aika paljon. Ne oli kuitenkin kaikki melko pitkälti estettävissä. Ensimmäisessä Udah nappasi kädellä pallon matkaan ja jollain flipperillä sai pallon Williamsille ja se laittoi pallon maaliin. Ajoittain pelattiin ekalla jaksolla ihan mukavasti ja pyöritettiin hyvin peliä, mutta se tyssäsi siihen kahteenkymmeneen metriin johonkin huonoon syöttöön. Voisi melkein sanoa, että eka jakso pelattiin kenties jopa parempaa futista kuin vastustaja, mutta ne tekivät maalit. Tässäkin matsissa tuntui vielä 2-0 -tilanteessa, että matsi on käännettävissä. Kolmanteen se kuitenkin tyssäsi.

Sut palkittiin kuitenkin valkosiipien parhaana? Pystyitkö siis olemaan tyytyväinen henkilökohtaisesti?

- Njoo yhtä lyhyttä ja karmeeta jaksoa lukuunottamatta sain jaettua kavereille ihan hyvin palloa. Ei kuitenkaan tyytyväinen olla kun ei kolmea pistettä mukaan pystynyt ottamaan.

Mitä sait palkinnoksi?

- Sellasen punaisen lippiksen, pokaalin ja jonkin aika lämpimän oloisen takin ja Renaultin hopeisessa tyylikkässä laatikossa olevan pienen grillaussetin. Aika hyvät palkinnot Montako kassia se Williams kävi hakemassa?

Millä eväillä tästä nousuun, Pekka?

- Emmä tiedä. Aletaan pelaamaan paremmin. Ratkaisusyötöt kohdalleen, että saadaan itse tilanteita, eikä tartte juosta kotiinpäin. Raskas kolmen matsin viikko oli ja mehut vähissä. Nyt pitää vaan lepäillä ja kasata joukot. Sen jälkeen Vaajakoskelta hakemaan kolmea pistettä. Siinä olisi otollinen paikka ryöstää pisteet ja kääntää kurssi. Henkilökohtaiset virheet pois ja duunia, duunia ja duunia joukkueen eteen.

Entä analyytikoiden neuvot? Millä eväillä homma lähtee nousuun?

- No ei se lähde. Seuraava jos hävitään niin se on kausi taputeltu.

Mites Pekka, kuka on valkosiipien paskin rantalentispelaaja?

- Tää on nyt paha valinta Sinisalon ja Lankisen välillä. Lankku oli kyllä aluksi aivan karmaiseva. Siinä se osui sentään koko ajan verkkoon. Sinikka oli ehkä tasaisemmin paska, eikä loistanut missään vaiheessa ja loppua kohti vaan huononti. Lankku kuitenkin paransi. Ei tehdä valintaa vielä, vaan annetaan mahdollisuus todistaa huonommuutenssa.

Entäs tuo Suomen maajoukkue?

- Paskaa.

Entä kriitikot?

- Paskaa.

 Klubin ja maajoukkueen heikot otteet masensivat Hyvärisen ja veivät parhaan terän Johtavien Analyytikoiden otteista. Blogi palaa asiaan perjantaina tai lauantaina FC Vaajakoski -ottelun ennakossa.

3 kommenttia:

  1. Joo, aika väsynyttä näyttää olevan,...pelien viikonpäivätkin ihan päin peetä! Mut, mitä välii...

    VastaaPoista
  2. "ajoittain pelattiin ekalla jaksolla ihan mukavasti ja pyöritettiin hyvin peliä, mutta se tyssäsi siihen kahteenkymmeneen metriin johonkin huonoon syöttöön. Voisi melkein sanoa, että eka jakso pelattiin kenties jopa parempaa futista kuin vastustaja, mutta ne tekivät maalit. Tässäkin matsissa tuntui vielä 2-0 -tilanteessa, että matsi on käännettävissä"

    ...ei haittaa vaikka ei varmaankaan ole oltu samassa pelissä....

    VastaaPoista