torstai 30. kesäkuuta 2011

Klubi - SJK 0-1: Taistelua pesukoneessa

Keskuskentän keskiviikko tarjosi lähes puolelle tuhannelle silmäparille aurinkoista säätä, taitavan vierasjoukkueen, taistelevan kotijoukkueen ja aimo annoksen orastavaa jalkapallokulttuuria.

Niin. Ei tasapeli kaukana ollut ja kaiken kääntyessä parhain päin olisi voittoonkin ollut avaimet. Mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että melkoisessa pesukoneessa kotijoukkue oli voitosta toiseen porsukuttavan SJK:n näyttäessä miten pallonhallintapeliä voi parhaimmillaan toteuttaa.

Kotijoukkueen tavoite, täyden pistepotin naaraaminen puolustamalla, taistelemalla ja Kurosen toivomalla näätämaalilla oli lähellä toteutua kun Eetu Manninen pääsi kokeilemaan läpiajon päätteeksi. Vierailijan loistava Luis Fernando oli kuitenkin maalillaan toista mieltä. Kun Kakkosen C-lohkon maalipörssiä johtava Petter Meyer vielä sai tuikattua oman läpiajonsa päätteeksi pallon valkosiipien maaliin kuivui yllätys kasaan.

Kunniallisen taistelun lisäksi Keskarilla nähtiin Kakkosen tasolle erikoinen ilmiö kahden faniryhmän intoutuessa toisinaan ihan aitoon kilpalauluun. Voiko kannattajakulttuurin sanoa nyt saapuneen Varkauteen? Jos voi, on jo aikakin.

Ottelun alla Klubin taivaalle ilmaantui sekä hyviä, että huonoja uutisia. Huonot uutiset liittyivät Taikuri Krögerin viettäessä ottelun Keskarin nurmen sijasta todennäköisesti vessassa. Iloisia uutisia sen sijaan saatiin kun Jukka Rantanen, Teemu Kervinen ja Oscar Patelli palasivat Klubin kokoonpanoon pidemmän tauon jälkeen. Herroista kaksi viimeistä kirjautti itselleen myös kauden ensimmäiset minuutit. Penkillä oli lisäksi Klubin uusin sopimuspelaaja, gambialainen Daddy Jammeh. Pelin aikana huonoja uutisia saatiin kun Ville Raution tuhkimotarinassa kello löi puoltayötä jo ensimmäisellä jaksolla ja Tuhkimo kenkineen joutui jättämään kentän polvivaivaisena.


Pekka Hyvärinen, huhut kertoivat, että blogia oli vaadittu lopetettavaksi? Kiinnostaako syytteet edes vähän alusta?

- Ei kiinnosta. Jatketaan.

Kera: Olin eilen vähän tukholmassaNo niin. Mitkä fiilikset matsista?

- Eihän se hävityn matsin jälkeen mikään paras fiilis ikinä ole. Mutta on kyllä pakko sanoa, että vastustaja oli sen verran hyvä, että hävityn pelin jälkeen on joskus ollut huomattavasti paskempikin fiilis. Joukkueena taistelu oli hyvää, siinä ei valittamista. Yksittäiset asiat jäi harmittamaan. Pikkuasiat niin kuin esimerkiksi perussyötöt... Toivois sitä, että pystyis vähän pelaamaankin, vaikka vastustaja onkin tuota tasoa.

Montako kertaa koskit ekalla jaksolla palloon?

- Purkupalloja tuli jatkuvasti, mutta tollaisia peliä edistäviä kosketuksia kai nolla, mutta eipä tainnut monelle muullekkaan tatseja tulla. Kivempi oli kattoa seinäjokelaisten pelaamista. Kun vastustaja on sen verran hyvä, etteivät välttämättä tarvitse meidän apua siihen myllyttämiseen niin jos me vielä syötetään omassa kolmessakympissä pallo vastustajalle, niin onhan siinä tuossa säässä vähän vitun kova hiki kun pääsee koppiin miettimään mikä siinä kiikasti. 

Mitä mieltä vastustajan keskustelua aiheuttaneesta maalista?

- Videolta näkyy vähän epäselvästi miten paljon se oli paitsiossa... Terveisiä Seinäjoen editointiryhmälle. Ite en oikein hyvin tosiasiassa nähnyt tilannetta ja kaikki tuntunut näkevän sen vähän eri tavalla. Ansaittu maalihan se oli, mutta oisin toivonut, että se ois tullut jostain muista hyvistä paikoista mitä niillä oli, jos sen oli pakko tulla.

Mitä helvetin tekemistä tällä kuvalla
on minkään kanssa? Arv

Mitä laitetaan kuvitukseksi?

- Juuso feidas bloginteon ja lähti golfkentälle niin pilaillaan sen kustannuksella. Norsun kuva. 

Mitä helv... Mitä muuta?

- Sympaattisen näköinen norsu löytyi. Nyt jäätelökioskille ja kakkosjengin peliä väijymään. 

Näin toimitaan. Sanos Kera vielä, miltä tuntui kauden ekat minuutit?

- Vaikeaa oli. Tulin viimeiseksi vartiksi voittamaan pääpalloja, mutta en ollut kyllä yhtään kartalla. En oo varmaan koskaan arvioinut niitä noin pahasti pieleen. Normaalisti aina jonkin hipan saan. Aika scheissee.


 Yritämme raapia kasaan myös jonkinlaista ennakkoa lauantaisesta vieraspelistä Vaasassa, mutta mitään emme lupaa.


"Ei oo mun takataskut vielä niin isot, että Cleaver sinne mahtuis." -Eetu Manninen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti